top of page

Denkt u eraan een tatoeage te laten zetten?

 

Dan staat er voor de rest van uw leven letterlijk iets op uw lichaam getekend. En dat kan echt prachtig zijn! Niet alleen een mooi tattoodesign, maar misschien ook wel een beeltenis met een diepere betekenis. Een sprekende teksttattoo, een betekenisvolle naam of lijfspreuk.

Tatoeëerder Martijn de Ridder helpt u graag in zijn tattooshop aan een uniek ontwerp wanneer u een tattoo wilt laten zetten.

Contacteer mij via contactformulier op deze site of telefoonnummer 013 29 55 91 of gsm(32) 0473 32 61 03

of

Denkt u er aan om een fotoreportage te laten maken?


Wil je graag mooie foto's van jezelf, samen met je partner of met het hele gezin? Dan kan ik daar voor zorgen in een leuke fotoreportage in een relaxte sfeer. Dit kan op een locatie naar keuze of in een fotostudio. 

We bespreken samen de stijl en het thema van de fotoreportage. Wat je ook kiest, je krijgt altijd alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo op USB-stick Inclusief een aantal mooie bewerkingen (zwart-wit, sepia enz). De worden foto’s in digitaal formaat op USB-stick gezet, afhalen of per post opsturen is mogelijk vanaf het moment dat de foto’s klaar zijn. 

Tijdens de fotoreportage kun je meerdere malen van kleding wisselen om meer variatie in de foto’s nog te verkrijgen. Er kan ook gezorgd worden voor een professionele visagiste, vermeld dit dan wel meteen bij de bespreking van je fotoreportage. Heeft u zelf een idee van wat u wilt dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Contacteer mij via contactformulier op deze site of telefoonnummer 013 29 55 91 of gsm(32) 0473 32 61 03

photography rose black.jpg

PROMO

klik hier

Fotograaf Tattoo Tinus vlietstraat 15 3980 Tessenderlo

België                  tattootinus@outlook.com 0473 32 61 03 

Tattooshop Tattoostudio Limburg Kempen Diest Geel Beringen Leopoldsburg

Tattoostudio Tattoo Tinus vlietstraat 15 3980 Tessenderlo

België                  tattootinus@outlook.com 0473 32 61 03 

bottom of page