De maatregelen betreft covid-19 voor het zetten van tattoos worden strikt opgevolgd. Er zal telkens maar 1 persoon binnen mogen komen, handgel als ook handschoenen en mondmasker zijn voorzien, u mag natuurlijk ook uw persoonlijke mondmasker gebruiken. Na eventueel nog bijkomende maatregelen zullen de regels aangepast worden. Hou het veilig voor u en mij !!!

Hygiëne bij het  plaatsen van uw tattoo.

Ik ben in het bezit van het voor de tatoeëerders in belgië verplichte hygiëneprocedures certificaat voor piercing en tatoeëren. Deze procedures worden strikt nageleefd.

 

Hou ook rekening met het volgende:


1. Eet voldoende voor uw komst.
2. Drink genoeg water.
3. Drink geen alcohol, ook de dag op voorhand niet.
4. Neem geen pijnstillers.
5. gebruik geen parfum.
6. Draag comfortabele kleding
7. blijf ontspannen.
8. Maak genoeg tijd vrij, zo vermijd u stress. 


Tattoo artist Tinus hecht veel belang aan hygiëne en veilige aanpak.
 

Hygiëne procedure na het plaatsen van uw tattoo.

Het is belangrijk dat u zich helemaal op uw gemak voelen in de tattoostudio en ik geef u ook handig advies mee voor de nazorg van de tattoo wanneer u na het tatoeëren weer naar huis terugkeert.


Houd de folie maximum drie uur aan nadat de tattoo geplaatst is.
Verwijder de folie, spoel de tattoo af onder stromend lauw water. Dep de tattoo droog me een proper doekje (keukenpapier).
Smeer nadien een dunne laag verzorgingsproduct (geen vasaline) op de tattoo. Belangrijk: wees zeker dat het een dunne laag is, zodat de huid nog kan ademen
Smeer uw tattoo minimaal vier keer per dag in gedurende twee weken

Laat de tatoeage zoveel mogelijk verluchten en breng dus geen nieuwe folie aan en vermijd ook strakke kleding. Gedurende de volgende twee tot drie weken is het ook af te raden om: in de sauna te gaan, te zwemmen, u in het zweet te werken te zonnen of onder de zonnebank te gaan. 
Vermijd ook zanderige en stoffige omstandigheden.
We benadrukken nogmaals dat hygiëne erg belangrijk is voor uw gezondheid en het behoud van de van de tattoo. Een tattoo verzorgen is dan ook zoals een wonde verzorgen.
Bent u klaar voor een tatoeage voor het leven? Maak snel uw afspraak bij tattooshop Tattoo Tinus.

3d64e7d2100995627dae873a6402c8d6.jpg
hY9q3Fo15GL57DeVnFIVka-30.jpg